0
Trenutni broj Korisnika

Ostvarite svoje ciljeve sa programom Lako i jednostavno

O programu Lako i jednostavno

Zašto baš moj program? I sama sam prošla kroz proces mršavljenja i smršala 54 kilograma i sada svoju kilažu uspešno održavam više od 3 godine. Nisam uzela čarobnu pilulu ni moji rezultati nisu iz neke moderne dijete ili proizvoda sa reklame. Svaka dijeta i trik koji sam probala, naučili su me nešto što sam kasnije primenila u daljim pokušajima kako bih stvorila zdrav životni stil koji zaista volim da živim. Odlučila sam da podelim svoje alate i lekcije koje sam naučila tokom svog putovanja. Sada vodim program pod nazivom Lako i jednostavno. Imam preko 6500 korisnika koji na osnovu mog primera uče, sve osobe koje su zaglavljene na sopstvenom putu mršavljenja, u tom ciklusu jo-jo dijeta i emocionalne ishrane, pronalaze slobodu gradeći zdrav način života jednu po jednu malu promenu. 

Brzo pripremanje obroka

Zabavni, laki i jednostavni recepti za praćenje  koji kuvanje pretvaraju iz samo sitnog posla u željeni trenutak mira. Nije potrebna posebna kuhinjska oprema da biste pripremali obroke. Namirnice na programu su svima dostupne, u svakoj prehrambenoj prodavnici i bukvalno je za svačiji novčanik. Pored napisanih recepata, na sajtu se nalaze i video tutorijali pripreme.

Šta dobijaš na programu?

Ukoliko nisi sigurna da li je ovaj program za tebe, možeš se opredeliti za jedan od dva paketa. Prvi paket je u trajanju od mesec dana. U mesečnom paketu dobijaš 4 nedelje plana ishrane, koji je sastavljen na način gde je svaki obrok ispisan sa tačnim vremenom unosa. U jednom danu ima 5 obroka, izbalansirani i pored kojih nema šanse da budeš gladna. 

Drugi paket je u trajanju 6 meseci i sadrži plan ishrane od 28 nedelja. 

Pristup platformi

Nakon prijave na jedan od dva paketa, dobijaš na mail instrukcije o uplati. Nakon izvršene uplate, kreiramo ti nalog i dobijaš svoju jedinstvenu šifru sa kojom se loguješ na nalog. Na sajtu se nalazi forum gde možeš sa ostalim korisnicima da komuniciraš. Takođe, na platformi se nalazi chat na kojem možeš da mi se obratiš u bilo kom trenutku.

Rezultati korisnika

Na ovom linku, možeš da vidiš rezultate ostalih korisnika programa.